Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش، برنامه‌ریزی نیروی انسانی و تحول اداری وزارت نفت گفت: وزارت نفت که از سال گذشته، اجرای قانون تبدیل وضعیت ایثارگران را در دستور کار خود قرار داده، تمامی تلاش خود را برای تسریع در اجرای کامل قانون یادشده به‌کار گرفته است.

به گزارش شانا به نقل از معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت، پس از صدور کد مجوز استخدامی برای ۵۲۷۰ نفر از کارکنان قراردادی مشمول بند(و)، ۲۳۹۲۹ نفر از مشمولان بند «د» تبصره (۲۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ نیز در حال طی تشریفات استخدامی هستند و ثبت اطلاعات مشمولان جدید نیز در سامانه ایثار وزارت نفت در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی ستوده، مدیر کل آموزش، برنامه‌ریزی نیروی انسانی و تحول اداری وزارت نفت در گفت‌وگویی به بیان جزئیات آخرین اقدام‌های انجام شده در زمینه اجرای قانون تبدیل وضعیت ایثارگران پرداخته است که ماحصل این گفت‌وگو را می‌خوانید.

تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی و پیمانکاری ایثارگر در چه مرحله‌ای قرار دارد و چه تعداد از مشمولان تاکنون تبدیل وضعیت شده‌اند؟

با توجه به ابلاغ تکالیف قانونی، تبدیل وضعیت مشمولین ماده (۲۱) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته است که بر آن اساس، حدود ۵۶۰۰ نفر از کارکنان قراردادی مدت‌موقت و مدت‌معین، مشمول بند (و) ماده (۴۴) قانون برنامه پنجم توسعه شناسایی شده و تاکنون درخصوص تعداد ۵۲۷۰ نفر کد مجوز استخدامی صادر شده است. همچنین، طبق قانون بند «د» تبصره (۲۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، تعداد ۲۳۹۲۹ نفر مشمول تبدیل وضعیت شدند که پس از تخصیص شماره مجوز و کد ردیف استخدامی، اکنون در حال طی تشریفات استخدام هستند. با عنایت به تمدید اجرای تکلیف بند «د» تبصره (۲۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ طی بند «و» تبصره (۲۰) بودجه سال ۱۴۰۱، ثبت اطلاعات مشمولان جدید در سامانه ایثار وزارت نفت در حال انجام است که پس از اتمام فرایند، درباره این دسته از افراد نیز تصویب خواهی و اختصاص شماره مجوز و کد ردیف استخدامی صورت خواهد پذیرفت.

نحوه تخصیص سمت سازمانی به مشمولین به چه صورت است؟ آیا مدرک تحصیلی دانشگاهی برای اختصاص سمت در نظر گرفته خواهد شد؟

مدل ایجاد سمت سازمانی بر اساس نوع و سطح مدارک تحصیلی مشمولین (مدارک متناسب با نیاز صنعت نفت) و همچنین ماهیت مشاغل تحت تصدی افراد (مهارتی، دانش پایه و دانش بنیان) طراحی شده است. با توجه به شیوه‌نامه مذکور، چگونگی ایجاد سمت سازمانی برای هر فرد مشمول مشخص و مراتب به شرکت‌های تابعه ابلاغ شده است. با عنایت به مراتب فوق، رشته‌های تحصیلی متناسب با نیاز صنعت نفت مورد پذیرش قرار گرفته و ملاک تخصیص سمت قرار خواهد گرفت. شایان ذکر است، بر اساس شیوه‌نامه ابلاغی اداره کل تشکیلات، روش‌ها و تعالی سازمانی، تاکنون برای اکثر افراد مشمول سمت جدید ایجاد شده و فرآیند ایجاد سمت برای سایر افراد باقیمانده نیز در دست اقدام و پیگیری ویژه قرار دارد.

به منظور تسریع در اجرای قانون چه اقداماتی انجام شده و یا در حال اجراست؟

تسریع در تبدیل وضعیت این دسته از عزیزان از بدو اجرای قانون مورد نظر بوده است، به نحوی که با پیاده‌سازی فرایندهای فن‌آورانه همچون طراحی سامانه ایثار، عمده مشمولین قانون بند «د» تبصره (۲۰) قانون بودجه، ظرف مدت کمتر از دو ماه شناسایی و اطلاعات و مدارک آنها در سامانه ثبت و بر این اساس، امکان اقدامات بعدی میسر شد. نظر به اینکه مشمولین فوق پس از اختصاص کد مجوز استخدامی و معرفی به شرکت‌های محل خدمت، اکنون در حال طی تشریفات استخدام هستند، معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت به طور جدی پیگیر تبدیل وضعیت آنها بوده و با نظارت مستمر بر اقدامات، تبدیل وضعیت تک تک این دسته از افراد را تا حصول نتیجه نهایی مورد پایش قرار می‌دهد. علاوه بر نظارت عالیه، وزارت نفت با پشتیبانی همه جانبه و عهده گرفتن مسئولیت استعلام سابقه حضور در جبهه و اصالت گواهی در تعامل با ستاد کل نیروهای مسلح و سایر مراجع صدور گواهی، در فرایندهای اجرایی شرکت‌ها نیز مشارکت کرده تا با یاری خداوند، مطالبات مشمولان سریع‌تر محقق شود. همسو با این اقدامات، اداره کل آموزش، برنامه‌ریزی نیروی انسانی و تحول اداری با تشکیل کارگروهی، پیگیری اخذ استعلامات ایثارگری به صورت مراجعه حضوری نمایندگان به یگانها حتی در سطح استانها را برنامه‌ریزی کرده و متعاقباً با برگزاری نشست مشترک با هیات مرکزی گزینش و رؤسای امور ایثارگران شرکت‌های اصلی، جوانب موضوع و امکان کوتاه‌سازی فرایندهای مرتبط را مورد بررسی قرار داده است که نتایج تصمیم‌ها برای اجرا به شرکت‌های اصلی ابلاغ شده است. در ضمن برگزاری نشست‌های پیاپی با رؤسای تامین نیروی انسانی شرکت‌های اصلی برای رفع هرگونه موانع احتمالی و نیز حضور مستقیم در شرکت‌های تابعه (حسب مورد) برای پایش وضع در دستور کار قرار دارد.

و سخن آخر با مشمولین...

خانواده‌های شهدا و ایثارگران سرمایه‌های انقلاب اسلامی هستند که تکریم این قشر و خدمت به این عزیزان در واقع به معنای خدمت به کشور و تحکیم ارزش‌های انقلاب است. با این نگرش، موضوع تبدیل وضعیت مشمولین با مدیریت جهادی و نهایت ظرفیت وزارت نفت و شرکت‌های تابعه در دست اقدام بوده و بحمدالله قدم‌های اساسی و مثبتی به این منظور برداشته شده است. ضمن قدردانی از همکاران مسئول در این حوزه، از مشمولین نیز دعوت می‌شود ضمن اطمینان به تلاش‌های بی‌وقفه مسئولین و همکاران، تا زمان حصول نتیجه صبر و شکیبایی پیشه کنند. بدیهی است پس از اتمام تشریفات استخدام، تاریخ استخدام بر اساس تاریخ تصویب قانون (۱۴۰۰/۱/۱) خواهد بود.

منبع: شانا

کلیدواژه: استخدام ایثارگران ایثارگران صنعت نفت تشریفات استخدام نیروی انسانی برنامه ریزی اجرای قانون تبدیل وضعیت قانون بودجه وزارت نفت بودجه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۰۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هراس طلافروشان از افشای اطلاعات

بررسی‌ها نشان می‌دهد بازار طلا و جواهر به شرایط عادی خود بازنگشته است. معامله‌گران این بازار برای نشان دادن مخالفت خود با قانون مالیات بر عایدی سرمایه، بنگاه‌های خود را به حالت نیمه‌تعطیل در آورده‌اند.

به گزارش دنیای اقتصاد، به‌نظر می‌رسد اصلی‌ترین معضلی که فعالان صنف طلا با آن مواجه هستند اطلاعات خواسته شده توسط سازمان امور مالیاتی است. به گفته بسیاری از این افراد آن‌ها تمایلی به اعلام اطلاعات دارایی‌های خود به دولت ندارند. این در حالی است که در مقابل، سازمان امور مالیاتی در تلاش است با افزودن تبصره‌های مختلف به این قانون شرایط را برای فعالان طلایی تسهیل کند.

در روز‌های اخیر خبر تعطیلی و اعتصاب صنف طلا و جواهر نقل محافل اقتصادی است. پس از شروع افت قیمت‌های بازار ارز و طلا در روز‌های ابتدایی اردیبهشت ماه بازار طلای کشور کم کم در خاموشی فرو رفت.

در ابتدا برخی از فعالان اقتصادی دلیل عدم تمایل معامله‌گران به فروش دارایی‌های خود را افت نرخ چشمگیر بازار بیان کردند و معتقد بودند که این افراد با فرض رشد مجدد نرخ‌ها چند روزی از فعالیت دست کشیده‌اند. اما تداوم پیدا کردن این مساله و گفتگو‌های صورت گرفته با جمعی از فعالان صنف طلا نشان می‌دهد که دلیل اصلی این شرایط مبحث مالیات بر عایدی سرمایه و الزامات جدید قانون‌گذار برای معاملات طلایی است.

مالیات عایدی بر سرمایه با هدف کاهش سطح سفته‌بازی و اثرات تورمی آن در فرآیند بررسی مقامات قانون‌گذار است. به عقیده فعالان صنف طلا این قانون بیشترین اثرات سوء را در بازار آن‌ها خواهد داشت، چرا که این افراد رشد ارزش دارایی‌های خود را تماما بر اساس تورم می‌دانند و معتقدند که نباید به اثر تورمی رشد ارزش طلا مالیات تعلق بگیرد.

از سوی دیگر سامانه‌های معرفی شده توسط نهاد‌های مالیاتی، اطلاعات تکمیلی نسبتا زیادی را علاوه بر مبحث ثبت صورت‌حساب الکترونیکی از فعالان بازار طلا می‌خواهد. به‌طور مثال یکی دیگر از معضلات معامله‌گران طلا الزام به اعلام حجم دقیق دارایی‌های آنهاست. این افراد با مطرح کردن مواردی مانند تهدیدات امنیتی عدم تمایل خود به اعلام حجم دارایی‌های خود را نشان می‌دهند.

اما در سوی دیگر به‌نظر می‌رسد نهاد قانون‌گذار در رابطه با مبحث مالیات عایدی بر سرمایه مصمم است و تمایلی به تغییر در رویه خود ندارد. باید دید در ادامه نارضایتی بازیگران بازار طلا چگونه ادامه خواهد یافت و آیا سیاستگذار با این روند برخورد قهرآمیز خواهد داشت یا خیر؟

رشد نسبی شاخص‌های ارزی

دیروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیر‌رسمی بازار ارز تهران افزایشی بود. هر برگ اسکناس دلار آزاد در بازار روز گذشته با رشد ۱۵۰ تومانی نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۶۱ هزار و ۳۰۰ تومان به فروش رسید. یورو نیز مشابه نرخ دلار با رشد ۱۵۰ تومانی در رقم ۶۶ هزار و ۲۵۰ تومان معامله شد. این در حالی است که قیمت پوند در روز گذشته افت اندک ۵۰ تومانی را تجربه کرد.

دیگر خبرها

  • اعتبارات بنیاد شهید در حوزه درمان به ۱۸ هزار میلیارد تومان رسید
  • اختصاص ۲۰ پلاک مسکونی مشمولان قانون جوانی جمعیت در رضوانشهر
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان + سند
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • افشاگری تازه جمهوری‌خواهان علیه رابرت مالی
  • هراس طلافروشان از افشای اطلاعات
  • بارسلونا فقط به یک بازیکن در خط حمله‌ خود اعتماد دارد
  • اما و اگرهای قانون سربازی؛ پاسخ به شبهات اصلی خانواده‌ها
  • اما و اگرهای قانون سربازی